-->

Pappakväll med Tre söner ikväll

Ikväll hade sambon en sommarfest med jobbet och drog iväg i en Taxi efter middagen (som hon hade gjort, för protokollet!). Kvar hemma stannade jag och de tre sönerna: Rasse 5 år, Frasse 3 år och så Pisse-Nisse på lite drygt 4 månader.

Pappakväll-Legobygge

5-åringen hade varit för mycket i solen med dagis idag och var lite mosig, förkyld å febrig så han somnade under middagen och jag med pisse-nisse i knät började bygga ihop en Lego-byggsats som mellan-sonen hade fått i födelsedagspresent.

Pisse-nisses händer ville gärna riva i Lego’t så man fick hålla lite koll på han medan man hjälpte hans bror med att bygga.

Lego-Byggjobbare

Snart kom en nyvaken 5-åring i bara kalsonger ner för trappan och hjälpte till med Lego bygget.

Fryst-Bröstmjölk-Kuber

Nu sedan 22.20 sover alla tre i sina sängar.

Det var faktiskt hur lugnt som helst ikväll och nästan lättare när man var själv. Matningen av lilleman var självklart lite småbökig och krävde planering. Matade två gånger varav sista gången med frysta kuber bröstmjölk som tar tid men det var inte heller några större problem. 

Frasse, 3 år somnade i soffan nere runt halv nio till en film. Hans storebror som sov lite middag var uppe ett par timmar till och såg hur hans minimänniska till bror vände sig på lekmattan för första gången ikväll och vi hade riktigt mysigt där vi låg å småpratade sent på kvällen på en lekmatta för bäbisar.

Den så tuffa 5-åringen gick sedan utan gnissel å la sig i sin säng och somnade medan jag tinade den sista “natt-slurken” mjölk..

Soft! Nu ska jag jobba ikapp lite, imorgon en helt vanlig ledig Fredag och snart är det pappaledighet på schemat Juli och Augusti..

Detta var ett inlägg taggat som #Familjeliv

0 Besökare har kommenterat :