-->

Slå Näven I Bordet (Men Inte För Hårt)

Att få upp tre trötta småkillar är en kamp vissa mornar, det är en kamp att få dem att klä på sig, en kamp att de ska gå på toaletten i tid och inte 5 i åtta efter att de ålat sig vid köksbordet i 20 minuter och en kamp att få alla tre klara till klockan fem i åtta.

Vissa mornar är det en lätt kamp, andra mornar skiter sig totalt!

Slå-Näven-I-Bordet

En morgon nyligen kickade äldsta sonen loss över att jag sa att de eventuellt måste börja knata till skolan (tar 5-10 min)

PALLA! Då tänker jag inte gå i skolan om jag inte får skjuts!

Det var tydligen för mycket begärt för jag var en "jävla damp-pappa" och istället för att göra sig klara gick de båda äldre upp på rummet och stoppade i sig annat än de fluortuggummin som de vet att de får ta, fast först efter tandborstning..

Den där Damp-pappan kokade nu över, nu F räcker det! Pang, slog näven i bordet för att få lite reaktion och bryta jiddret..

Näven i bordet, deras skrivbord, som inte var massivt utan..

Polo-Frakta-Bordsskiva-120x60

Så det blev en oplanerad lunchtur till IKEA i super-schnabba-bilen.

Tur att bordsskivan bara var 120 gånger 60 cm och tur det inte var en människa där dagarna före löning..

Bordsben-IKEA

Bordsbenen flyttades över och nya skivan tillbaka i vinkeljärnen som jag satte upp i väggen tidigare (läs mer i arkivet under #Barnrum).

Barnens-Skrivbord-Stolar

När de kom hem på kvällen var hålet i bordet borttrollat.

#AngerManagement

Ja, man skäms över att man kan bli så arg för "småsaker" men vissa mornar "PALLAR" man inte att höra att man är en damp-farsa för ingenting.. Jag menar, själv gick man eller cyklade alltid till skolan och jag tror inte jag någonsin kallade min farsa för någonting för det!

Men detta var ju så klart under kalla kriget, idag är ju allt så mycket bättre, eller? Respekten för föräldrar och lärare har INTE blivit bättre!

2 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Gällande fluor.
http://www.kostdemokrati.se/margareta/2013/06/23/har-du-last-vad-som-star-finstilt-pa-dina-barns-fluortandkram/

FixarFarsan sa...

"Fluor nu klassificerat som ett nervgift"
Undrar vad Fluortanten hade sagt om detta?