-->

Efterbild: Ny Innervägg Delar Allrummet

Nu slipper ni fler inlägg om en ny simpel innervägg framöver, så här blev det när IT-nörden fått upp lister och all slutfärg kommit upp:

Stockholmsvit-Listvit-Antikvit

Ny Innervägg - Utsida

Skarven mellan ny och gammal vägg, där trappräcket slutar blev helt ok efter spackling och målning med samma "Stockholmsvit" som gamla väggen är målad med. Tvättade gammal vägg och målade in över den för att det inte skulle bli en skarp skarv.

Mellan alla fem dörrar på övervåningen finns fortfarande en liten användbar hall, tror denna får ta över taggen #Allrum i framtiden.

Dela-Av-Allrum-Ny-Innervägg

Ny Innervägg - Insida

Insidan på nya väggen. Själva rummet ska göras om för en 9-åring så det återkommer jag till. Skrivbord ska det i alla fall bli till höger med ström rakt framför för att lätt kunna ladda frukter och en eventuell dator. Idag ligger plattor och telefoner på laddning precis överallt, det kanske de gör även om man satt ett uttag precis framför näsan?

Taklister

Detaljer

Väggen blev som jag hade tänkt, den känns numera som den alltid varit där och jag tror detaljer gör mycket. Samma typ av dörr, samma storlek på alla lister som på gamla delarna och så samma vita kulör.

Följ gärna byggets steg i arkivet under taggen #ByggaInnervägg

4 Besökare har kommenterat :
Byta Bil Jocke sa...

Bra jobbat!

FixarFarsan sa...

Tack! :D

Anonym sa...

Bra guide! Upplever du någon som helst nackdel med att inte ha skruvat bottenregeln i golvet? Har hört att det kan bli problem när man har dörr också. Står i valet och kvalet...:)

FixarFarsan sa...

Tack! Bor ihop med folk som gillar att visa sitt missnöje genom att smälla i dörrar men ännu verkar karm/dörr stänga bra och väggen ser inte direkt sned ut eller visa några sprickor i spacklet så.. :|