-->

Känner Du Hatkärlek Mot Något Bilmärke?

Vissa bilar väcker starkare känslor än andra, så är det bara och ibland är känslorna inte bara positiva eller negativa utan en skum mix som jag kallar för hatkärlek.

Range-Rover-Sport

Range-Rover-Förare

Range-Rover-SUV-Ägare

Min Hatkärlek är Range Rover

En bilmodell som väcker denna typ av "Hatkärlek" hos mig är de stora och tunga Range Rover SUV:arna som jag ser ofta utanför förskolan och skolan.

De parkerar allt som oftast mitt på cykelbanan utanför skolan eller kör upp på trottoaren vid förskolan. Ut kliver trendiga, framgångsrika och parfymdoftande människor vars kläder säkert kostar mer än än hela min garderob..

Trots att jag inte kan associera mig med de som kliver ur dessa Range Rovers så kan jag inte sluta digga dessa totalt OPK bilar som har stora motorer och väger över 2,5 ton.

Range Rover med BMW motorer

Den Range Rover generation som verkligen går hem hos mig är den som skapades när märket styrdes av BMW, en Mk III L322.

Så jäkla fläskig, så modern, så retro, så onödig men så fruktansvärt läcker och jag vill köra en bara för att bryta trenden med välklädda förare!

Så, nu har jag blottat mig.. Vilken bilmodell väcker liknande känslor hos dig? Du kan kika under min arkivtagg #SUV om du vill hitta fler inlägg om dessa stora fläskiga, onödiga och härliga bilmodeller ;)

0 Besökare har kommenterat :