-->

Är Mina "Seriösa" Biltester Tråkig Läsning?

Jag började blogga redan 2009. Jag gjorde det bara en dag för att ha nåt att göra på kvällarna och få svamla lite tankar om teknik, hus och bilar rakt ut på internetz. Sedan blev jag inbjuden på diverse bilevent och eftersom jag ju gillar bilar så har det blivit rätt mycket såna inlägg och diverse biltestinlägg genom åren..

Tråkiga-Biltester

#Biltester är de inlägg som tar absolut mest tid att skriva och har man även filmat så tar videoredigeringen massa tid för man är petig och ändrar å klipper in i det sista fast ingen kollar på dem ändå! :).

Gör dock inte så mycket att det slukar en del tid då det fortfarande är kul å kreativt men en sak ÄR lite jobbig att hantera. Det är att varje publicerat biltest den senaste tiden har genererat  i att folk avföljer eller slutar gilla bloggens facebooksida helt.. Det är lite som att folk stör sig, nej ännu ett biltest!

Det blir lite fel att fråga er som fortfarande läser ifall biltestinlägg är tråkig läsning eftersom ni fortfarande hittade detta inlägg men ändå, vem ska jag fråga liksom? :) Är det dags att skrota konceptet med dessa "seriösa" biltester helt och köra nåt helt nytt?

Kanske bara göra videoinlägg av dem på Youtube (som typ ovan video där jag testar Mercedes SLC300) eller bara lyfta fram ett par saker på varje bil som är värt att nämna i stil med det bästa och sämsta med Bilen X utan att försöka göra ett stort inlägg med över 1000 ord i om varje långtestkärra?

Inte vet jag, återkoppla gärna oavsett om det är kritik eller inte..

Psst! För att avsluta med något kul (som jag och många av er gillar) så kan vi väl försöka lista ut vad ovan bil var för nåt innan någon idiot satte eld på den i förorten Akalla..

6 Besökare har kommenterat :
AndersK sa...

Oftast finns det bara tid och ork att läsa tester och inlägg lite snabbt för att sedan läsa lite mer noggrant men det glöms bort. Beror nog på en blandning av långa jobbdagar och att jag är glömsk av mig.
Ibland får jag dock ett ryck och kollar igenom vad du skrivit under en timme typ.

Gillar iaf att läsa både tester och andra inlägg du gör om allt möjligt.


Tror det är en Honda civic som sotats ur lite väl mycket.

FixarFarsan sa...

Tack VAG-Anders, det känns lite bättre nu! Det är förresten helt ok att vara glömsk! :D

En Honda Civic är även min gissning..

Anonym sa...

Du får absolut inte sluta med dina tester!

Jag läser din blogg via rss-flöde å är inte engagerad i din facebook eller annat. Gillar dina tester, din humor och nivån på dem. Om jag får passa på att önska så vill jag se fler tester av vanligare bilar, de senaste av AMG å andra "superversioner" av bilar ger inte mig så mycket.

Utan att göra någon djupare analys så inser jag att din blogg är den enda jag följt under så här lång tid, nästan ända sedan du började. För mig har du en vinnande stil i alla fall!

//Calle

FixarFarsan sa...

Vad roligt att du följt mig så länge Calle, känner mig hedrad och lite utvald! :) Det har tyvärr blivit lite.. vad ska man säga, "för mig" roliga bilar på senare tid då jag helt enkelt har svårt att i större skala hinna hämta/lämna pressbilar då detta ändå är bara en hobby vid sidan om IT jobbet. Men jag har tänkt köra en serie riktigt små bilar typ i UP! sizen och även Elbilar samt en å annan billig 4x4 bil verkar det bli till vintern så.. Fortsätt gärna läsa (kul att du nyttjar RSS btw) och kommentera mer om du kommer på nåt som jag kan ändra på!

Anonym sa...

Va roligt, det ser jag fram emot!

Känner mig gammal när jag skrev att jag följer via RSS-flöde men "Feedly" är väl ändå en RSS-läsare?

Ett test jag önskar är din vinkel på XC90 T8, ur ett familjeperspektiv å värdet av den (kritiserade) hybriddriften för oss som skjutsar ungar i vänstervarv.

//Calle

FixarFarsan sa...

Ja Feedly är en RSS läsare och inget fel i RSS, det är ett effektivt sätt att hitta de artiklar som är olästa. Volvo XC90 T8 vill jag också testa och den typen av bil passar bra för kommande årstiden också! :)

"Skjutsar ungar i vänstervarv" - Den snor jag! ;)