-->

Hänga Telldus ZNet Snyggt & Rakt På Väggen

Jag hade både ZNet Lite boxen och Routern på en liten vägghylla men eftersom båda sänder/tar emot signaler trådlöst så störde de varandra. Så jag lät Znet boxen hänga å dingla i sina sladdar typ 20-30 cm längre ner på väggen och då fungerade tändning och släckning av utelampor och dylikt igen. Läs mer under taggen #SmartaHem.

Har nu sett lådan hänga där kanske 200 ggr, typ varje gång jag går ner i trappan så ser jag den och tänker "ja dig ska jag ta å snygga till sen när jag orkar..".

Tips-Guide-Hur-Hänger-Man-Upp-Saker-Rakt-På-Vägg

ZNet Lite - Förberedd För Vägg

Jag började med att dra ner sladdarna i en liten kabelränna och hittade en bra plats för lådan. Znet Lite boxen hade som de flesta andra elektronikprylar förberedda skruvhål för upphängning bak.

Problemet med dessa små skruv-skåror är att det kan vara svårt att få skruvarna satta exakt på rätt plats men jag har ett tips..

ZNet-Huvudenhet

Bästa Post-IT tipset

Lägg en POST-IT lapp under boxen så att den ligger kant i kant med lådan och tryck hål där skruvarna ska sitta, var noga att du trycker hål i skårans övre del och hämta sedan två skruvar med små skallar som du testar att de passa i skåran (en annan fick springa och byta ett par ggr innan jag hittade rätt, gör om gör rätt så att säga).

Leta sedan en bra plats på väggen och tryck fast post-it lappen där. Sedan skruvar du i skruvarna RAKT och river loss lappen = Lådan sitter exakt där du ville ha den och du har visat vem som är bossen över skruvarna! :)

Znet-Box-Upphängd-Vägg

Den Vita Elektronikväggen

Nu slipper man se Znet lådan hänga och dingla mer och den vita routern på bilden är ny sedan ett par veckor men jag återkommer till den. Du kommer hitta det inlägget i mitt bloggarkiv under taggen #IT där även detta inlägg också tar vägen.

Blir rätt snyggt att hänga saker på väggen och speciellt när prylarna är vita och hänger på en vit vägg.

0 Besökare har kommenterat :