-->

Byta Bank Minderårig (VISA Swish BankID)

Varje gång de äldre sönerna har bytt mobiltelefon så har det blivit ett jäkla meckande med bankbesök för att hämta ett nytt mobilt bankID till den nya luren (eftersom de är minderåriga).

Mobilt-BankID-Minderårig

Nytt Barnkonto + VISA Gick Snabbt

Jag gillar inte att köa på bankkontor så därför beställde jag hem en hel hög blanketter/fullmakter från "min" egen bank för att flytta dit deras konton, VISA-kort, Swish och BankID.

När de blir kunder i samma bank så har jag lättare möjlighet att logga in som dem och på så sätt kunna administrera deras mobila BankID'n via nätbanken.

VISA-Electron-Barn-9-11-år

Flytt Av Pengar + Avslut Tog 1,5 Månad

Nya VISA kort och koder kom rätt snabbt från nya banken och jag kunde då ladda ner nya mobila BankID'n till dem så att de kunde Swisha igen, fast de fortfarande var kvar i deras "gamla" bank.

För att inte behöva gå till "gamla banken" och avsluta deras gamla konton så bad jag den nya banken om hjälp. De skickade då hem nya blanketter för kontoavslut i annan bank och när de fick dem tillbaka påskrivna så kunde de i sin tur beställa kontoavslut och flytt av ungarnas pengar från det gamla kontot till deras nya VISA kopplade konton.

Detta moment tog tid, över en månad fick vi vänta trots att jag ringde ett par gånger och tjatade. Men nu är flytten genomförd och det som återstår är för ungarna att lära sig nya koder till sina VISA kort och ladda ner en ny app för att kunna se hur mycket cash de har kvar.

Fråga: Swishar ni veckopeng till ungarna numera?

Läs gärna fler liknande inlägg under arkivtaggen #FamiljeLiv.

0 Besökare har kommenterat :