-->

Steelseries Arctis 3 (Nu Har Vi TRE Par)

En sak som är jätteviktig när man spelar TV-Spel online är att man hör varandra bra (är även skönt för resten av husets boende ifall men slipper lyssna på gamers som gormar p.g.a. dålig mic).

SteelSeries-Arctis-3

Tre Par Steelseries Arctis 3

Eftersom vi numera har TRE onlinegamers så investerade även son2 och son3 i nya Steelseries Arctis 3 (mitt tidigare test på PC).

Jag övertalade de två sistnämnda att köpa andra färger än svarta så att de skulle kunna hålla koll på sina egna lurar och därför köpte son3 vita och son2 gråa. De vita hade en annan kartong och hade även stöd för Mac stod det men enligt butikspersonalen var det exakt samma hörlurar oavsett text på kartongen.

Installationen på PS4 sker via 3,5mm kontakt till handkontrollern och du justerar volymen både via PS4:ans menyer samt via det fysiska vredet på själva luren (där har du även en mute-knapp för mic, kan vara bra att känna till när ungarna grinar och säger att de inte hör varandra. Ja vi har två som spelar med varandra i huset och pratar via PS4-party..)

Bra-Gaminghörlurar-PS4-PC-Bra-Mic

Nedsatta 300:- Riksdaler

Dessa Arctis 3 var just nu nedsatta 300:- hos en stor butikskedja och då finns det knappt några andra lurar som ger samma grymma mic-volym eller kvalitétskänsla bland gaminghörlurar till #PS4.

0 Besökare har kommenterat :