-->

Har Du En Stationär Dator Hemma?

Nu är husets sista stationära dator såld och hämtad av en kille som kom från södra sidan av stan och tog med sig dator/skärm i en gigantisk resväska.

Marknadsvärde-Stationär-PC 26tums-BildskärmBra-Hemarbetsplats-Laptop

Komplett Surf/Bokföringsdator För 1500

Denna hemdator har senaste åren bara stått och tagit plats i husets #Arbetsrum utan att egentligen vara mer än en bokföringsdator.

När den började blådumpa och till slut inte vilja boota alls så blåste jag operativet och ominstallerade Windows 10 på den, testade den noga och satte sedan ut den på blocket.

Annonsen var iskall och när den unga utländska studenten hörde av sig och ville hämta den för utsatt pris (1500:- inkl. LCD skärm) en sen kväll så var jag lite övertrevlig och flexibel så den blev såld.

När den stora datorn blivit hämtad så buntade jag fast en Lenovo laddare under bordet och vips hade huset åter en bra arbetsplats för hemjobbare igen där man sitter bra och kan lägga upp armbågarna.

Värde-Gamingdator-GTX750-i3-CPU

Enklare Speldator För 3000

Husets andra stationära dator är också numera historia, den såldes redan före jul. Den var något lättare att sälja på blocket även om mångas intresse svalnade när de förstod att processorn var en AMD som motsvarade en i3:a. För 3000:- var detta dock mycket speldator för pengarna tyckte jag eftersom både speltangentbord, mus och musmatta ingick samt WIFI adapter.

Läs gärna även hur bygger man en budgetspeldator i delar eller botanisera i mitt bloggarkiv (>4000 inlägg) under taggen #IT.

0 Besökare har kommenterat :