-->

Friday The 13th - The Game (PSN+ Oct18)

När jag växte upp var Fredagen den 13:e och Motorsågsmassakern två filmer man inte fick se men ändå såg hemma hos kompisar.

Nu i Oktober så kan man ladda ner spelet, "Friday The 13th - The Game" helt gratis om man är betalande Playstation plus medlem.

Friday-the-13th-The-Game-PS4-Recension

Playstation Plus Medlem

Eftersom jag inte har någon PS4:a tillgänglig just nu så brukar jag kika via appen vilka spel som är gratis varje månad och sedan ladda ner dem OM de verkar nåt att ha.

Testar dem sedan när jag får "låna" min PS4:a och raderar de som inte är något att ha - Man kan alltid ladda ner dem på nytt om man ändrar sig.

Friday-the-13th-The-Game

Friday the 13th - The Game

Jag brukar kunna spela våldsamma spel utan att tänka så mycket men det var något med Friday the 13th - The Game som inte funkade.

Spelet gick ut på att man antingen skulle spela hockeymasken Jason eller ett av hans offer. Var man Jason hade man några special-egenskaper och kunde hoppa mellan platser och upptäcka folks rädsla som typ ett ekolod. Var man ett offer kunde man laga en bil och fly, gömma sig i skåp, slåss eller försöka kontakta polisen innan spelomgången på 20 minuter tog slut - Överlevde man tiden så fick man XP.

Att lufsa runt i en mörk skog som Jason och leta efter ylande offer som man skulle hugga ihjäl med häcksax eller yxa kändes bara.. osmakligt på något sätt och sedan höra Jasons mammas röst som manade på sonen, om att det var rätt åt offren.. Njae!

Man måste nog vara lite av en skräckfilmsnörd för att gilla spelet eller så krävs en del bira och spel mot andra man känner i ett privat party - Då KANSKE det kan vara underhållande!

Kan även tänka mig att spelet kan vara underhållande att spela offer och teama ihop sig med folk man känner och försöka ta kål på Hockeymålisen.

Men, jag raderade spelet efter test för att spara disk. Nästa månad kanske det kommer nåt roligare som du eventuellt kan läsa om under arkivtaggen #Gaming.

0 Besökare har kommenterat :