-->

Rabattkod På Made Linum Elcykel

Den statliga elcykelpremien på 25% är nu i princip slut och enligt uppgifter på Naturvårdsverkets hemsida så är slussen i skrivande stund stängd för nya ansökningar och det verkar inte heller bli någon ny cykelpremie under 2019.

Hade du tänkt köpa en statligt subventionerad elcykel men råkade vänta lite för länge?

Rabattkod-Made-Linum-Cykelkraft.se

Köpa Cykel Via Nätet

Skall återkomma till själva elcykeln lite senare men så här långt har beställningen gått smidigt. Jag valde den mindre ramen eftersom den skall funka för oss cyklister under 190 cm (jag är 186).

UPDATE: Medium ramen kändes dock för liten och jag bytte cykeln till en Large i fysiska Täby butiken så är du också strax över 180 cm så rekommenderar jag en Large oavsett vad det står på hemsidan.

Cykeln kommer snart levereras hem till dörren i en transportlåda och det enda man som kund ska behöva göra efter leverans är att justera styre och sätta hojens batteri på laddning.

Beställer du tillbehör som vinterdäck, pakethållare och belysning ihop med hoj skall de enligt hemsidan också sitta monterade vid leverans.

Hur-Anger-Man-Rabattkoden-Cykelkraft

Hur/Var Anger Man Rabattkoden?

Företaget Cykelkraft där ovan kod gällde har tyvärr gått i konkurs och jag rekommenderar ett besök hos den eminenta cykelkedjan Cykloteket istället.

Ta gärna och läs mina många andra inlägg taggade med #Cykel, där i arkivet hittar du bl.a. min summering av Made Linum och en massa andra cykeltester samt mektips.

3 Besökare har kommenterat :
FixarFarsan sa...

Nu under Black Friday 2019 så är elcykeln Made Linum sänkt till 14.880:- men du kan ändå använda min rabattkod och få ytterligare -10%.

Juli sa...

Tack så jättemycket! Vilken tur, jag fick nästan 1500 rabatt på min beställning!

Svensk Kiwi sa...

Tack FixarFarsan!
Tack vare dig fick jag 1 700 kr rabatt och fick alltså (helt gratis):
- pakethållare med AVS system (klick-system)
- Axa Ramlås
- Axa kättinglås med snabb plug-in system
- en (dyr) AVS väska för pakethållaren (ca. 10 liter)
- en ringklocka

.. så stort tack för det FixarFarsan!
Bra summering av cykeln dessutom!