-->

Testar Massagestol - Kan Den Ersätta Riktig Massage?

Det korta svaret är, NEJ det kommer den inte kunna göra på under min livstid i alla fall. Människans händer är fantastiska redskap som kan känna av och anpassa form, tryck och styrka.

Med det sagt kan vi gå vidare och prata om denna typ av mekanisk massage som jag testade på mitt jobb.

Test-Massagestol-Olika-Program

Riktigt Bekväm Att Sitta I

Ruggigt bekväm att sitta i var den och lutar man den bakåt så hittar man snabbt en ställning som man skulle kunna somna i.

Vaderna styrs in i fållor så att maskinen ska träffa musklerna bättre och kanske även för att hålla dem o-korsade för bättre cirkulation.

Massage-Fåtölj-Massagestol-Program

Massagestol Hemma vs Bilen

Det fanns en massa olika program, styrkor och stilar på massagen och jag körde all in. Var väldigt skeptisk till denna typ av massage men denna typ av "riktig" massagestol ger faktiskt en helt ok känsla efteråt, man får liksom energi av den. Knådandet är stundtals rätt hårt och det var bra då jag slog på alla mätare i max för att testa så det tar nog ett par sittningar innan man hittar sin lagom-nivå.

Om man jämför denna typ av massagestol/fåtölj med bilsäten med massage så är denna bra mycket mer lik riktig massage men att bli knådad samtidigt som man kör bil känns ändå mer lyxigt..

Ett par exempel på bilar jag testat som hade massagestolar fram:
Mercedes AMG E43, Volvo V90 D5 CC, Ford Mondeo Business

Har du testat massagestol, vad tyckte du och tror DU att en avancerad robot i framtiden kan ersätta riktig traditionell massage?

Jag arkiverar detta inlägg under arkivtaggen.. hmm, #Motion??

2 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Jag föredrar massage från mänsklig hand,
gärna från nån jag tycker om!

Och jag tycker nästan mer om att
sen returnera tjänsten...

//M

FixarFarsan sa...

Kunde inte ha skrivit det bättre själv! 👍🏻