-->

Test: Portabel Gasolgrill

Inför ett par fotbollscuper så fixade killarnas lagledare och tillika mor en portabel gasolgrill för att snabbt kunna få fram mat när det fanns en lucka i matchschemat.

Portabel Orange Gasolgrill

Portabel Orange Gasolgrill

Grillen är från ICA MAXI och märke är okänd med som ni ser är den väldigt smidig att lasta i en personbil samt att den har handtag och hjul så att man i teorin lätt skall kunna dra den efter sig.

Regulator Gasolgrill Koppling

Ny Regulator-Standard

Regulator ingår inte och måste köpas till. Grillen har den gamla typen av koppling där slangen kläms fast med en slangklämma så man fick kapa bort änden med den nya skruvade kopplingen.

Montera Ihop Gasolgrill ICAKvalité Portabel Gasolgrill Från ICA MAXI

Montering Av Gasolgrillen

Monteringen var enkel men grillen håller lite tafflig kvalité och man fick bocka till ett par delar för att låsanordningen skulle passa.

När man drar grillen efter sig så lossnar sideboarden och tar i marken så de får man knyta fast med ett snöre.

Portabel Gasolgrill vs Weber

Slutsummering

Tändning och reglage kändes ok, men själva grillandet hann jag inte testa så mycket för andra ansåg sig kunna den biten mycket bättre.

Tanken med sidoborden är bra men jag tycker de borde kommit mycket längre ut för att göra ännu mer nytta.

Jämför man denna portabla grill med en gammal Weber Spirit som står bakom i ovan bild så är det som att jämföra en #Dacia med en #XC90, båda kanske har fyrhjulsdrift och samma markfrigång men där slutar också likheterna.

Men som portabel grill till fotbollslaget är den svårslagen tack vare sitt låga pris och sin rullbara och portabla stil.

Arkiverar denna under taggen #Grill där du hittar mer liknande, t.ex. hur man håller en gammal Weber i bra skick.

0 Besökare har kommenterat :