-->

Det Finns En Marknad För En 20år Gammal Säng!

Den har hängt med ett tag min gamla 140 cm breda resårmadrass från MIO som jag köpte när jag byggde detta Sovloft i Haninge för runt 20 (!) år sedan.

120cm-skotterud-ikea

Hemkörning Av IKEA Skotterud

I nuvarande lägenhet hade jag först tänkt lyfta upp den och skapa massa förvaring under men just för tillfället känns inte förvaring som ett problem så det blev att byta ut sängen 1:1 och faktiskt gå ner i bredd till 120cm då 140cm var aningen för brett i vardagsrummet.

mio-rem-säng-onyx-bäddmadrasscompact-living-säng-i-vardagsrum

Sålde Gammal Säng På Blocket

Gamla sängen hade inga vanliga ben utan gångjärn som man kunde fälla upp sängen mot en vägg med, det hade jag också tänkt som ett alternativ men vet att jag inte skulle göra detta varje dag.

Så, en regnig helgmorgon så satte jag ut gamla sängen på blocket för 1500 och fick den såld på 30 minuter. En tjej från Värmdö kom och hämtade den med hästtransport.

Hon kastade sig ner i MIO sängen med ytterkläderna på och sa, den här är ju skitskön, perfekt! Så mycket kollade hon den den! :D

120cm-skotterud-tussöy-bäddmadrass

Ingen Förvaring Under Behövs - Just Nu

Nya sängen är en medium/fast Skotterud från IKEA med en tjock Tussöy bäddmadrass och även om jag tyckte den gamla sängen funkade OK så måste jag säga att man sover mycket bättre i denna och den 20cm smalare men högre sängen gör sig mycket bättre i ett vardagsrum!

Läs mer om detta compact living boende under taggen #61kvm.

0 Besökare har kommenterat :