-->

Testar Nya Sudio T2 (Slimmade In-Ear Hörlurar Med ANC)

Svenska Sudio lanserar just nu (17/9) lite nytt och jag har därför fått testa dessa Sudio T2 in-ear hörlurar med brusreducering.
Test-Sudio-T2-Brusreducering-ANC

Parning Av Tolv och Ett

Man skulle kunna säga lite enkelt att Sudio parat sina modeller Tolv och Ett för att skapa den nya slimmade modellen T2.

Detta kärleksbarn (som borde hetat tretton?) ärvde det bästa från båda sina föräldrar, samt fick en egen ny slimmad design.

ANC & Bas = Kräver 100% Passform

ANC eller den aktiva brusreduceringen fungerar förvånansvärt bra för att vara en liten in-ear lur, så länge vi pratar om ett återkommande brus som de dubbla mikrofonerna kan "förutspå" och dämpa.

En annan sak man slås av är att dessa små true wireless lurar faktiskt har en helt okej bas.
Dock kräver både ANC och basupplevelsen att du verkligen provar ut rätt storlek på silikonmuffen så att hörlurarna sitter tätt och djupt in i örat. Jag hade tydligen standardöron för de som satt på från början passade perfekt (det följer med fyra olika storlekar).
På toppen/utsidan av hörluren sitter en stor knapp som du slår på/av ANC med, skiftar låt med eller svarar på ett samtal med - Jag gillar att knappen är stor och inte går att missa.
Små dioder visar batteristatus - De lyser de gult när det är dags att ladda (<25%) och fulladdade ska Sudio T2 klara att poppa 7h 30min, kortare om du har ANC påslaget eller använder dem till samtal.
Sudio-T2-Färger-Passform-Recension

Fyra Poppiga Färger

Sudio T2 säljs i fyra kulörer och även om jag är lite konservativ och valde svarta så är "tjejfärgerna" rätt fina måste jag säga! :D

Priset för Sudio T2 ligger på 1299:- hos Sudio.se och registrerar du dem efter köpet får du hela 3 års garanti. Skulle du få problem erbjuder Sudio fria returer och har du bråttom vid beställning finns expressleverans.
Blir ni sugna på ett par T2 eller andra Sudio-prylar så ska ni använda koden FIXARFARSANT215 vid beställning och därmed få 15% rabatt, denna koden gäller hela deras sortiment.
Recension-Sudio-T2-Negativa

Lite Pilligt Att Få Upp Hörlurarna

Alla seriösa recensioner måste ha både ris och ros så här kommer väl det enda jag hittar som är lite störande med nya T2:orna.

De kan vara lite svåra att få upp ur laddboxen. Man får inte riktigt grepp om dem i början eller så ploppar de iväg ner på golvet.

Dock lär man sig att pilla upp dem inifrån med tummen, så de landar i handen och inte ner på golvet. Så med det sagt ger jag dessa små men duktiga hörlurar betyget 4 av 5.

Läs gärna fler liknande tester under min arkivtagg #HiFi.

0 Besökare har kommenterat :