-->

Testar Drop In Go-Cart Utomhus På ÖSWE RING

Relativt nyligen, under en av de riktigt fina sista sommardagarna så tog jag med mig alla intresserade grabbar här hemma och körde lite Go-Cart utomhus med dem.
Kör-Go-Cart-Utomhus

Vuxna Fick 270cc Hondamotorer

Vi vuxna (barn) fick lite starkare kartar med 270cc Honda motor om jag såg rätt, dessa toppade runt 70-80 på långa rakan, enligt uppgift.

Måste erkänna att man fick lite ryck i racetarmen när man höll lagom duktigt med fart in kurvan, framdäcket touchade apex och man där stämplade full och kunde då med lätt ställ accelerera ut mot nästa kurva.
Accelerationen på dessa hyrkartar ger ingen pungspark men den var ok, väl på rull gav de mycket bättre fartuppplevelse. Bromsarna var däremot rätt kass och nöp lite för lätt bak så man lärde sig snabbt (efter ett par snurr) att nästan enbart köra med motorbroms inför en kurva och gasa sig ut ur den.
Om jag saknar racingevent, klubbträffar, banåkning, konbana på Lunda eller rätt å slätt #Racing = HAR PÅVEN LUSTIG HATT! :(
ÖSWE RING Go-Cart bana Utomhus Väsby

ÖSWE RING

Mellansonen körde på en något mindre 120 kubikare som toppade 50 knyck och han körde på bra, mycket tuffare å bättre än jag hade trott.

Att köra Go-Cart utomhus är riktigt roligt på alla sätt och det kostar inte så förhållandevis mycket, 8 minuter för 150:-.
ÖSWE RING är kanske inte den modernaste anläggningen men den ligger bra till utmed min bästa #Biltestslinga i Väsby och ett besök där stillar racingbehoven lite måttligt när den äkta varan inte riktigt existerar i livet just nu.
0 Besökare har kommenterat :