-->

Dålig Plattsättning + Montering Badrumsinredning

Eftersom badrummet endast är runt 4 kvadratmeter så valde vi en väldigt liten badrumsinredning. En smal toalettstol, ett litet kompakt HAFA handfat + underskåp och en passande HAFA spegel med hylla och två spottar.

Rak-Hög-WC-Stol-Dålig-Montering

Svarta-Stora-Plattor-Fogning

Slarvig Plattsättning + Montering

Toalettstolen monterades om 3 gånger eftersom den första hade fått en smäll och spruckit (vi upptäckte själv sprickan som var omöjlig att missa). När den nya kom så monterades den snett så tredje gången gillt?

Rörelsestyrd-Kran-Handfat

Rörelsestyrd Blandare

Till handfatet köpte vi en rörelsestyrd blandare. Denna del är vi faktiskt mest nöjda med i hela badrummet. Barnen kan göra sin handtvätt helt själv eftersom handfatet är litet och kranen ger lagom varmt vatten automatiskt. Ett litet batteri styr rörelsecellerna och räcker flera år.

Exempel-På-Dålig-Fogning-Plattsättning

Bananväggar + Duschhörna

Duschhörnan monterades upp. Eftersom väggarna inte var raka så det blev 1 cm hårdfog på vissa ställen för att duschen skulle bli rak, varför lät vi dessa klåpare fortsätta undrar jag?!

Plattsättningen var verkligen helt katastrofalt dålig! För breda och ojämna fogar, bananformade väggar och så lämnade klåparna fogen kvar på plattorna en Fredag när de åkte hem.. Ringde dem men ingen kom tillbaka förrän på Måndagen och då skulle den "slipas bort"

Märka-Ut-Handtag-Badrumsskåp

Märka-Placering-Handtag-Badrum

Märka-Ut-Krokar-Väggen-Badrumsrenovering

IKEA Förvaringsskåp

För att hålla nere kostnader köpte vi två grunda förvaringsskåp från IKEA som sattes upp på motsatt vägg. Väggskåpens plats på väggen och handtagen märktes noga upp så att ingen kunde missförstå var de skulle monteras. HAFA skåpet fick även det ett likadant handtag och alla tre skåpen såg sedan ut att komma från samma leverantör.

Handduksknoppar märktes ut även de men monteringen fick Badrumsvärlden göra för att garantin skulle gälla.

Update

Med facit i hand borde vi såklart stoppat ovan badrumsrenovering som Badrumsvärldens underleverantörer höll på med och bett någon oberoende besiktningsman komma och besikta.

Ni kan läsa mer om hur det slutade fast först efter en fuktskada, besiktning och om-renovering under min arkivtagg #Badrum.

0 Besökare har kommenterat :