-->

Touran Lastar 2x Barncyklar+Barnvagn+Båtprylar

Imorgon ska vi vår Touran ta oss (och en MASSA packning) norrut i landet och ikväll förberedde jag med att montera ner ungarnas cyklar lite så att de skulle få plats ihop med resten av packningen.

Touran-Två-Barncyklar

Först Två Barncyklar

Så länge barnen inte har så stora cyklar gick hojarna förvånansvärt lätt att tryckas ihop längst in i bagageutrymmet. Tog loss pedaler, stödhjul på ena och lossade båda styrena så att de gick att vrida.

Touran-Barnvagn-Barncyklar

Barnvagn + Domkraft + Verktyg

Sen skall ju garagedomkraften med för att båten ska ner från sina vinterpallar, lite ankare, verktygsväska och ett fulladdat båtbatteri trängas ihop med barnvagnen vars däck fick tas loss. Blev ändå rätt bra med plats för kläder och annat tycker jag – varit med om värre! :)

Tur att vår Volkswagen #Touran har ett så högt lastutrymmet bak, annars hade detta aldrig gått för efter ovan bil skulle all packning in!

Vi kommer stanna på vägen imorgon och se Eric Saade i Östhammar. Han är verkligen en riktig “barnstjärna” – tror de flesta dagisungar sjungit “poppulär” under våren. Efter lite barn-pop blir det semester med båtkörning och stugliv ett par dagar i Hälsingland. Hoppas resan upp dit går smidigt – vår minsta tog nämligen vaccination i båda låren idag och har just nu lite feber.

0 Besökare har kommenterat :