-->

Långresa med Audi S5 till Bonden Fredde

Idag har Audi S5:an verkligen briljerat! Vi har gjort en långresa ihop och lämnat Bilkameran (läs mer) hos vinnaren Fredde.

Audi S5:an är en helt makalös kärra på att sluka mil och jag hade inte radion på en enda sekund utan njöt av tystnaden och stundtals även den fina morrande sången från de sex cylindrarna där fram..

Omkörning-Fartkameror-väg-55-Enköping-Strängnäs

Fredde har exporterat sig själv till landet, blivit sambo, hästbonde, pappa till en liten fin spjuver till son och så även en stolt XC70 ägare.

Audi-S5-Sportback-Volvo-XC70-HästJeep

Volvo, Villa, Vovve och Västar med andra ord..  oj, menade Hästar!

Strängnäsbron

Tog 55:an från Enköping till Strängnäs och där kan man snacka om att inte kunna köra om. Dålig sikt, fullt med fartkameror och sega långtradare..

Audi-S5-Sportback-Gropiga-Grusvägar

Navigatorn i Audin hittade efter lite strul (läs klåpare till inmatare) nästan ända fram till rätt "hästhage" faktiskt och S5:ans sportchassi tyckte vägen på slutet var lite väl gropig men jag tyckte bilen skötte sig exemplariskt även här!

Fin-Bjässe-Hund

Slutdestinationen: Ett stall, boxar, hästhagar med hästar, ett hus med nytt stort fint kök och så två lurviga hundar där den ena va en riktig BJÄSSE XL!

Hundar brukar inte kunna stoppa sin skalle i min armhåla men denna gjorde det. Stor men snäll som ett lamm!

Fin-Golden-Retriver

Den andra var mer i normal size, en skitfin Golden som tydligen gillade att kuta till grannen och sno deras bäbis-leksaker :)

Två hundar alltså, katter fanns också - FYRA stycken! :D

Ploga-med-Fyrhjuling

Så när Fredde inte quiz:ar hos mig så är han hästbonde, eller leker med sin son på köksgolvet, drar in kulor som IT nörd i Stockholm eller så plogar han grusvägar med fyrhjulingen (på vintern, inte året om)!

Fan han verkar ha det rätt bra på landet! På tal om Quiz, kör en Quiz på racebygget i garaget senare så den får Fredde inte svara på ;)

0 Besökare har kommenterat :