-->

Vår 7-åring Säljer Jultidningar

Jultidningar! NU? Rätt komiskt att sälja jultidningar i shorts men ska man ha någon chans att sälja nåt måste man ge sig ut direkt innan andra gör det..

Sälja-Jultidningar-7åring 001

Vår största grabb som nu är 7,5 år såg vad man kunde tjäna ihop till och gav sig ut på en säljrunda direkt.

Dealen vad att jag eller mor hans skulle följa med som backup men att han själv fick ringa på, prata (läs sälja) och sedan vara med och leverera tidningarna när de kom så småningom.

Sälja-Jultidningar-7-år-1500kr-kväll

Väldigt olika hur folk som öppnade bemötte honom. Vissa rötägg borde låtit bli att öppna, andra var sådär BRA och pratade med honom, den lite osäkra lilla killen som stod där med en katalog och inte riktigt visste vad han skulle säga men han vågade ändå ringa på, hus efter hus efter hus..

Efter ett par försäljningar blev han varm i kläderna och han började inse: "shit, jag säljer ju!?" När jag skriver detta har det sålts på bra under flera kvällar och jag återkommer till hur det hela slutade!

Mäkta stolt över hans insats oavsett hur detta slutar. Jag sålde samma jultidningar själv som liten men inte när jag var 7 år, då hade jag nog inte vågat (inte ens om mina föräldrar hade tagit sig tid och gått med).

0 Besökare har kommenterat :