-->

Nya Golvlister - Fula Skarvar och Silikonkladd

Sista aktiva bygg-dagen i Köket fogades det en massa och monteras golvlister och städades..

Golvlist-Klinkers-Plastmatta

Samma golvlist användes mellan plast - klinkers - trägolv. Inget fel på listen egentligen men jag tror det hade blivit snyggare om listerna hade mött varandra och jag tror en skruvad sak med nersänkta skruvhål hade funkat bäst istället för att silicona fast den?

Skarva-Golv-List

Sen undrar jag en sak, hur många av er hade skarvat en kort golvlist mellan hall och kök? Den andra listen var också skarvad och jag kan inte fatta varför man tror att detta accepteras av oss?

Listerna har redan efter en dag börjat lossna från det silikon de är nertryckt i. Sen ser ni att gamla tröskeln mellan hall och kök kapades vid rivning men den lämnades precis så utan slipning eller färg.

Fästa-Golvlist-Silikon

Det är små detaljer som förstör helheten, eller tvärtom. Gnällgubben tackar för att du har läst detta inlägg! Läs gärna mer om #Köket.

2 Besökare har kommenterat :
Daniel sa...

Absolut snyggast hade det varit om klinkersen slutat i liv med den högra karmen (från hallen sett) och listen ändat mot fodret eller golvsockeln.
Men det kan dom ju fixa till när dom ändå får göra om klinkergolvet efter era klagomål på nivåskillnader och ojämna fogar. ;)

FixarFarsan sa...

Jag håller helt med dig! Har träffat en delegation nyss kring köket och listerna skulle bytas även om vi inte sagt till (eh?).