-->

Test: SYMA GYRO Helikopter

Trodde inte att denna enkla, billiga SYMA helikopter med dubbla blad och gyro kunde vara så kul inomhus men den flyger verklighetstroget och kan med ett trimvred ställas in så att den hovrar helt still i luften.

TEST-SYMA-Gyro-Helikopter

Perfekt nybörjarhelikopter som kan åka upp/ner/framåt/bakåt och så snurra på plats. Räckvidden är fullt tillräcklig inomhus fast flygtiden per laddning är 5-6 minuter, därefter laddning i 40 minuter från hand-kontrollerna eller via en medföljande USB-sladd.

Det är väl egentligen den enda kritiken mot denna leksak men en 7-8 år gammal kille orkar nog inte koncentrera sig mer än det ändå så. För det krävs lite koncentration för att inte gasa upp den i taket och sedan släppa och låta den göra "lövet" rakt ner i golvet.. Fast den höll även det tricket ett par gånger, minst.

Filmade lite när grabben (ja, det är faktiskt HANS helikopter) flög sin andra flygning. När han tröttnade ville han att jag skulle testa och jag lyckades landa den på plinten på andra försöket. Skitkul leksak som jag gärna också hade velat ha som 8 åring.

Mer fakta, info och dagspris: SYMA Helikopter S107G

Mini-Helikopter-Enkel-Rotor

Mycket bättre och roligare än de absolut billigaste helikoptrarna med bara en rotor (säger man så?) som knappt går att styra alls. Vi har en sådan med, den snurrar mest runt och det tar halva laddningen innan man fått in snitsen och trimmat in den.. Köp ingen sådan! :)

0 Besökare har kommenterat :