-->

Köpte Nya Bosch Torkarblad På Nätet

När jag bloggade om förra servicen på svarta faran (#PoloGTI) så nämnde jag att torkarbladen på den verkligen behövde bytas.

Nu ligger ett komplett kit nya Bosch torkarblad i garaget och väntar på att frosten och minusgraderna ska släppa taget så att det blir lite varmare för fingrarna att byta bladen utomhus.

Leverans-Torkarblad-Nätet

Beställ Nya Torkarblad Via Nätet

Detta var faktiskt första gången jag beställde torkarblad via nätet och den största anledningen att jag inte gjort det tidigare har varit att hemsidorna med bildelar på nätet brukar visa upp en jäkla massa olika blad trots att du angett reg.nr och sedan ska du som kund ändå sitta och välja rätt. Nu har jag hittat en hemsida som INTE var lika rörig!

Rätt-Torkarblad-Mekanika

Stilrent, Snabbt och Överskådligt

Siten Mekanika.se var snabb, stilren och grymt lättöverskådlig.

Du anger bilens registreringsnummer, väljer "torkarblad" från menyn och får då bara upp TVÅ artiklar. En komplett torkarbladsats fram med de olika långa bladen och ett enkelblad bak, båda av märket Bosch som är känt för att göra bra torkarblad. Du går till kassan, betalar och hämtar sedan ut den långa kartongen i närbutiken ett par dagar senare, samtidigt som du ändå köper mjölk till kaffet.

Mekanika har överbevisat att det numera är busenkelt att handla åtminstone nya torkarblad till bilen snabbt och utan krångliga val.

Jag blev så glad över deras trevliga site så jag bad dem sponsra mig med ett presentkort som jag kunde tävla ut och låta er också testa.

Vinn Nya Torkarblad till DIN bil

Du som vill vinna detta presentkort på 500:- bör gilla FixarFarsan på Facebook där mer tävlingsinfo kommer presenteras under Mars 2016.

0 Besökare har kommenterat :