-->

Helgens LANparty Är Nu Game Over

I helgen hade son1 sitt "11-års kalas" fast det var givetvis inget kalas utan ett LANparty.

Gaming-Tangentbord

Vad är ett LANparty då?

Vissa av hans kompisar släpade alltså över sina datorer och spelade tills de ramlade ihop på luftmadrasserna. Vi mekade ihop lite nätverk så att de kunde köra "trådat" internet och drog fram lite ström till bordet de satt runt och därefter fick de poppa musik, äta godis och spela ifred på övervåningen medan jag hade jour en trappa ner.

LANparty-Switchs

"Pappa Kom - Det Laggar"

Ett antal utryckningar blev det för IT jouren (som även fick agera ordningsvakt eftersom vissa LANpartygäster agerade störande)

Det "laggade" när 3 av 4 tankade ner massa spel samtidigt som de lirade online. Lite spotify/HiFi strul hade de också och så skulle det ösas in pengar på steam-kontot men annars flöt det på bra!

Steelseries-Rival-700

Rival-700-Gamingmus-LCD

Steel-Rival-700-Config

Mycket Dyr Gaming-Utrustning

När sonen fyllde år för en vecka sedan så uppgraderade han sin 1 år gamla gaming-mus och sitt lika gamla gaming-tangentbord till nya som inte "sög" lika mycket (läs = var mer än dubbelt så dyra).

Ok, mycket är lampor och bling bling (köphets i kompisgänget) på dessa dyra gamingprylar men en lite mer påkostad gamingmus har ändå sina små fördelar vid PC-Gaming och kan ställs in mycket mycket mer än de billiga. De kan även vara förberedda för de mest vanliga spelen så att musen bl.a. visar health genom att ändra färg, vibrera vid händelser eller att den lilla LCD displayen (i alla fall på Steelseries Rival 700) kan ge nyttig information som ni ser två bilder upp..

Game Over Mellan 02:00-06:45

De lirade, ylade i falsett, spelade ännu mer, åt godis, lirade, drack läsk, poppade musik och lade sig vid 02:00. Men sen var de uppe igen före 07 på Söndagen (jag med) igen så lite slitna var de nog allt igår kväll (jag var det iaf).

Läs gärna fler andra liknande inlägg under arkivtaggen #Gaming.

0 Besökare har kommenterat :