-->

Bilar vandaliseras med skruv och spik i däcken

Man blir så in i [CENSUR] arg på dessa [CENSUR] som går runt i vårt område på nätterna och förstör bildäck genom att skruva in skruv och slå in spik i dem.

När jag satt och skrev detta inlägg sent i går natt hörde jag skumma ljud utanför på vår uppfart och slet upp fönstret men såg absolut inget trots att jag stod där blickstilla en bra stund och spejade.

I morse hittar grannen närmast oss en inslagen spik i sitt trasiga framdäck. Den bilen står 2 meter från vår Touran men vår klarade sig.

Nästa gång jag hör något misstänkt på natten smyger jag ut.. Är så trött på detta nu! Över 10 andra grannar har råkat ut för samma sak och polisen säger att de inget kan göra..

3 Besökare har kommenterat :
Danni sa...

Men vafan. Varför? Vad kan det finnas för dem i det här? Tycker de att det är spännande, är de avundsjuka, eller vad sjutton är grejen? Jag kan verkligen inte förstå och det gör mig bara argare.

Sker det väldigt ofta? Kom överens med grannarna om ett vaktschema så kanske ni ka lyckas klämma dit den/de som gör det.

FixarFarsan sa...

Jag ska ut å ta en liten promenad strax å kolla om man ser några tonårsgrabbar som inte borde vara i vårt område..

Det har hänt lite oregelbundet under hela sommaren att parkerade bilar fått spik/skruv i sig, nästan alltid på helgnätter.

Anonym sa...

jag ochså själv fått samma pråblem och någån klåfingrig person slog in en spik med en hammare när den jävla horungen slet och tog sönder framhjulet till min egen cykel bedrövligt klart att man blir iriterad och förbannad arg jäkla respektlösa idioter