-->

En Tornado Röd VW UP! Möter Lika Röd Polo, Lupo & Golf

En Tornado-Röd Volkswagen UP! var den allra första Pressbilen jag fick låna och jag minns att det kändes lite coolt, att få åka till Volkswagen i Södertälje och låna en riktig pressbil i en hel vecka, alltså precis som riktiga motorjournalister gör..

Det blev en hel drös inlägg om den bilen och knappar ni in "UP!" som sökord på bloggens arkivsida så hittar ni alla dessa inlägg samt en massa nyare inlägg/tester kring UP! GTi bl.a. där jag t.ex. kör UP! på Mantorp, både själv med en rallyvärldsmästare som co-driver och åker med ett par varv med honom bakom ratten.. :D

Volkswagen UP! vs Golf

Under veckan ihop med UP! så roade jag mig att parkera den invid andra röda Volkswagenbilar och ovan ser ni den största kompisen jag hittade, en Volkswagen Golf. Man ser stor skillnad på dessa två bilar.

Volkswagen UP! vs Polo

Parkerad bredvid en Polo så är UP! inte så längre jätteliten. Polons design kändes föråldrad, speciellt fronten kändes hopplöst gammal.

Volkswagen UP! vs Lupo

Sista röda folkakusinen var en Lupo och den var lite före sin tid, speciell 3L modellen. Lupon har åldrats bra och med ett par fina fälgar, lite sänkning och polering så skulle även ovan Lupo skina i kapp med UP!:en. Gillar Lupon starkt och skulle kunna skaffa mig en sån lilleplutt som andrabil.

Det var tre bilder på en röd UP! ihop med sina nästan lika röda märkeskusiner, men vilken av dessa folkor gillar DU bäst?

Kommentera gärna och är du VAGman, kolla gärna under arkivet under taggen #Volkswagen.

0 Besökare har kommenterat :