-->

Range Rover eller Defender - Vilken Är Tuffast?

Tänkte först inleda detta inlägg med texten "Vilken av dessa Rovers har störst kulor och mest krull på bröstet?" men jag vet inte, det lät inte riktigt PK (alltså Politiskt Korrekt och inte Puss å Kram som jag trodde att PK betydde förut, ha ha) så jag frågar er så här istället:

Vilken av dessa Rovers skulle du glo på lite extra länge?

Range-Rover-SUV

Range Rover

Är det den moderna Range Rovern, den svarta SUV:en med sina mastodontfälgar som inte vet var man parkerar utanför skolan när man hämtar sina barn?

Land-Rover-Terrängbil

Land Rover Defender

Eller är det den gröna, härligt patinerade Land Rover Defender som ser ut att komma direkt från en safaritjänst i Afrika.

Det är alltså en fråga vilken modell som du glor efter mest, inte vilken modell du skulle vilja köra med varje dag.. för det skulle väl utan tvekan vara den övre eller?

Äh, du får kommentera å svamla helt fritt, det gör ju jag! :D

6 Besökare har kommenterat :
Nils sa...

Glor gör jag nog längst på den gröna Defendern men jag skulle hellre köra runt i Rover SUV:en!

Anonym sa...

Vad lustigt, vi har oxå en svart Range Rover som oxå alltid står tvärfel vid vår skola, värt att nämna är att bilen efter lämning alltid parkeras på en garageuppfart 250 meter från skolan....

För övrigt, håller med Nils!,

//M

FixarFarsan sa...

Ansluter mig, skulle också helst glassa runt i den moderna men den gröna glodde man på längst!

Va, menar du att dom kör 250 meter för att lämna barn? Vi har ändå kanske en hel kilometer till vår skola..

Anonym sa...

Vill man beställa en ny Defender till rävjakten får man skynda sig, den ska sluta tillverkas 2015. Där kan man snacka om seglivad modell då grundkonstruktionen är frän slutet på 40-talet! /Gustaf

Anonym sa...

Skulle välja den gröna terrängbilen, klart tuffast!

FixarFarsan sa...

Ska bli spännande att se nya Land Rover Discovery, sägs komma som årsmodell 2016. Tror ni den kommer kunna bestå som terräng-robust eller halka över till en lyxkärra som Range Rover?