-->

iPhone 5s Har Blivit Prisvärd = Sonen Uppgraderar

Har svamlat om äldsta sonen och hans olika iPhones tidigare och nu har jag precis hjälpt honom att uppgradera sin gamla iPhone 5 till en helt ny sprillans iPhone 5s (som säljs överallt nu för under 3000:-).

Köpa-iPhone-5S

Varför en iPhone 5s?

Hans gamla 5:a var i fint skick men grymt välanvänd och trots att jag bytt knappar och batteri på den (läs mer i arkivet under #Apple) så kändes det ändå smart att sälja den nu medan den fungerade och uppgradera till en ny 5S.

Vad Skiljer iPhone 5 och 5s?

Trots att iPhone 5 och iPhone 5s ser rätt lika ut så har 5s en hel del nyheter under "huven". iPhone 5s har t.ex. fingeravtrycksläsare i hemknappen (precis som 6:an), en snabbare 64-bitars A7 processor (samt en M7 hjälpprocessor för att hantera rörelse), stöd för 4G nätet och en uppgraderad kamera.

Fördelen att köpa iPhone 5s idag är att iOS samt appar har stöd för 64bitars arkitektur och tar således nytta av telefonen bättre än i början då den var helt nysläppt.

Sälja-Billig-oLåst-iPhone-5

Uppgradering Gick På 1500:-

Gamla luren gick direkt på blocket för 1500:- så mellanskillnaden blev lika mycket till en ny 5S. Förhoppningsvis fungerar den nya bra nu i ett par år och inte börjar glappa/bråka p.g.a. fukt eller fallskador..

0 Besökare har kommenterat :