-->

Projekt: Större Pojkrum/Tonårsrum (Före-Bild)

Från det att jag satte upp den där nya innerväggen i allrummet och skapade ett nytt rum av allrummet (Läs mer: #ByggaInnervägg) så har det pratats om hur bra det vore om "skrubben" skulle försvinna.

Gammalt-Förråd-Tonårsrum

Plats För Ett Längre Skrivbord

Son1 som nu är 11år har dels haft sina kläder i skrubben men där inne har vi även stuvat en massa annat genom åren inkl. en bokhylla.

Båda delarna av väggen har rör i sig. Den ena har både inkommande bredband samt el i sig, andra delen av väggen har bara tre stycken RJ45 kablar som går till husets andra rum och i väggen och mitt över dörren sitter en lampa.

Stökigt-Allrum

En Dag Började Han Tömma

En vacker dag började sonen tömma sitt rum och ställa saker i utanför och det var liksom någon som hade bestämt att nu skulle det hända något fast projektet inte riktigt kändes tidsförankrat i kalendern.

Jag tömde i alla fall hela skrubben och resten av det han lämnat i sitt rum och det blev rätt mycket saker i den lilla hallen uppe..

Planera-Tonårsrum

Stora Planer För 1,5-2 Extra Kvm

Det skissades rätt spännande planer på nya TV-apparater på väggen och sådant men genom att ta bort skubbväggen så blir det inte såå mycket extra yta, maximalt kanske 1,5-2 kvadratmeter.

Hursomhelst, stenen var satt i rullning och efter att sakerna stått i allrummet ett par dagar började jag riva väggen och samtidigt börja trappträna. Det lär bli hundratals gånger i trappan innan detta projekt är över.

Tidsåtgång tömning + nermontering av hyllor: 3h.

Arkiverar detta inlägg under den gamla taggen #Pojkrum ifall ni vill följa alla steg, jag inte varje trappsteg utan projektsteg.. :|

0 Besökare har kommenterat :