-->

Om / About

Bloggaren FixarFarsan heter Timo, är född Stockholmare sedan 1974 och en riktig amatör på mycket, faktiskt det mesta förutom IT som är yrket som betalar lån och räkningar sedan 1994.

Bygga Husbil av Transit och Husvagn

#Uppväxten

Han växte upp i Orminge med en mor och far som gärna byggde själva och “fixade” med lite av varje. Han hade även en äldre syster i huset, en katt, två undulater och ett par hundar, dock inte alla djur samtidigt.

Hans farsa jobbade som bilmekaniker (Italienska bilar) när han var liten och farsan hade alltid ett par renoveringsprojekt hemma så det blev mest far-son umgänge i garaget.

#Bilintresset

Meka med cyklar, mopeder, gräsklippare, bilar.. ja, han gillar faktiskt att skruva med allt sånt fortfarande men har även utvecklat farsans bilintresse till att även att köra snabba bilar, och då helst på bana.

När han var 18 var han en flitig besökare hos olika bilhandlare för att låna olika demobilar, detta har han fortsatt med och numera får han lång-låna olika pressbilar som han testar och bloggar om under arkivtaggen #Biltester (Ligger idag över 200 biltestinlägg där).

Han har även ägt en del kul bilar genom åren. Allt från 911:or, en hel drös olika GTI'er, rena banracingbilar och så ett gäng praktiska kombis och familjebussar..

#Papparollen

FixarFarsan har fyra barn. En dotter som hunnit bli myndig och så tre grabbar som kickar en del boll när de inte bråkar om ingenting.

#Cykling

På senare år har cykling tagit en allt större del här på bloggen och nu testas det även press-cyklar här på bloggen. Cyklingen sker på racer, gravel, MTB, hybrid eller elcyklar eftersom jobbpendlingen numera sker på sadel.

Han har 2,5 mil till sitt kontor och har senaste tre åren cyklat året om, läs gärna mer om detta härliga dårskap under taggen #Cykel.

#Hemelektronik

Han kommer inte fylla bloggen med massa jobb-IT-tuggande men däremot blir det en hel del hem-IT-pulande som han sparar under arkivtaggen #IT.

Han är fortfarande löjligt road av TV-Spel och hans första egna spelkonsol var faktiskt en Commondore 64 som sedan rätt snart byttes ut mot en Intel PC med 8086 processor. TV-Spel och liknande kommer han arkivera under #Gaming.

#Byggen

Han snickrar, bygger, underhåller, lagar och renoverar gärna. Han är inte mer händig än någon annan men är envis och gillar det. Varje rum han varit å skruvat i finns i det enorma BloggArkivet.

#Följ

Om du läst ända hit så rekommenderar jag att du följer honom via Twitter, Facebook eller varför inte Instagram.

Det var lite om honom, skriv gärna en kommentar nedan och berätta lite om vem du är? Är du också en Bil-Båt-Hus-Familje-Fixar-Gamer?

4 Besökare har kommenterat :
Ett stenkast från Fyndet sa...

Hej hej, minns inte riktigt hur jag hamnade här men måste nog varit på besök tror jag, för annars funderar jag på hur du hamnade hos mig?? :)

Jag som läser är en småbarnsmamma i it-världen som gillar blandade bloggar och inredningsdito. Hit kommer jag klart tillbax.

Önskar dig en härlig helg!

FixarFarsan sa...

Ett stenkast från Fyndet - Hos dig var jag och läste intressanta inlägg igår. Bl.a. fastnade jag för inläggen om barn på halvtid, mycket känsla i dom :(

Trevlig helg dit med!

Carl Johan Hall sa...

Jag kom hit via bloggen Bildrömmar och drömbilar. Den här bloggen var ju ruskigt bra med alla fixartips!

FixarFarsan sa...

Tack Carl, du är varmt välkommen åter :)