-->

4kvm Svart&Vitt Badrum Klart (Efter Bilder)

I slutet gick det rätt fort, de jag anlitade ville ha sin slutbetalning men jag blev imponerad över hur noga de var med slutbesiktningen ändå.
svart-vitt-badrum-raka-dusch-dörrar-90x90

Mycket Bra Genomförande

Tyckte resultatet blev riktigt bra och jag är rätt petig med detaljer som jag kan störa mig på, men dessa bilder är tagna nu nästan ett år senare och jag har ännu inte hittat ett dugg som känns fuskat.

Klinkers-gråa-lättstädade

Snygga Fogar + Smarta Färger

Jag valde inte klinker som var enfärgat just för att all smuts syns och med facit i hand var det ett bra beslut, badrummet känns rent fast det inte är så välstädat alla dagar.

Duschdörrarna blev också bra! Duschhörnan är 90x90 och eftersom den är helt kvadratisk så står man utan problem två där inne om man är två miljömedvetna och duschar ihop menar jag!
tvättställ-badrumsskåp-pax-fläkt-appstyrd

Paxade En Smart Badrumsfläkt

Handfat och badrumsspegel blev också bra, de sitter väldigt nära dörren, som också flyttades en bit för att badrumsskåpet skulle få plats just här – så köp gärna inredningen innan du ritar upp väggarna är mitt tips.

Det sitter ett eluttag i överskåpet som standard men elektrikern satte även ett i underskåpet, det känns idag överflödigt.
Paxfläkten konfigurerades med en app där man kunde ställa in hur den skulle reagera på fukt, ljus och rörelse – Fungerar bra och den går lite hela tiden för att hjälpa husets rätt dåliga självdrag.
Jag är skitnöjd med badrummet nere och samma firma skall få göra om även på ovanvåningen.. Den är inte fräsch idag!!
Läs gärna mer om renoveringen av detta #Radhus.
0 Besökare har kommenterat :