-->

Test: Harley Davidson Nightster Special

Jag var egentligen ute efter att testa en NightRod denna dag i höstas men den hann säljas innan jag kom fram så, det blev en provtur på en Harley Davidson Nightster Special 2022 istället.
Test-HARLEY- DAVIDSON-NIGHTSTER-SPECIAL-2022NIGHTSTER-SPECIAL-2022-Test

HD Nightster = En Snäll Tam Kisse!

Förhållandet mellan NightRod och NightSter är lite som mellan en tam innekatt och en vild tiger, båda är kattdjur och kurrar men bara en äter upp dig levande! (ok, finns nog vissa tamkatter också som TROR att de kan.. ).

Men bakom styret på Nightster så överraskas man ändå av hur smidig och trevlig den är att köra, dessutom känns displayen väldigt clean och modern!
Man sitter bra utan någon extrem vinkel varken på armar, knän eller fotleder, man ser bra och motorn med sina 88 hästar räcker gott och väl för myskörning!
Så detta är en mycket VETTIG glidarhoj (startar på 165’) men den väckte inga som helst ha-begär hos mig och jag ser fortfarande fram emot en tur på Tigern, den andra svarta modellen – NightROD!
Du kommer hitta det testet under arkivtaggen #HojTester (där i arkivet hittar du förresten min tur på Harley Sportster S, den var ingen någon snäll kisse!)
0 Besökare har kommenterat :