-->

Summerar (blogg)Året 2023

Året 2023 skulle enklast kunna summeras med bara ett ord och det är “hojliv” och arkivtaggen #hojtester har därför tillkommit för det har testkörts en del motorcyklar under året och jag har även hunnit äga två svarta faror från Kawasaki som rullat över 500 mil ihop.

Har även under året träffat en kvinna som gått från hojmotståndare till hojpassagerare, sedan egen hojägare, risk-1-å-2-kurstagare, teoriprovmästare och nu till våren skall det nötas mer lite konbana med Hondan och sedan är vi nog två hojåkare i vår moderna stora 6-barnsfamilj med katt..

Kawasaki-Z900rs-ER6

2023 = Mycket Hojliv Blev Det

Har även börjat nå målet med projekt skolåda (#radhus) och i år har det största (dyraste) projektet helt klart varit att renovera övre badrummet, byta takfönster och göra underhåll på takpappen plus lite andra saker inomhus (kommer nog blogga mer om dessa saker i vår om jag får lust och tid).

Spana gärna in denna REEL jag nyligen lade ut!

Förutom hoj och radhusrenovering har mitt liv varit mkt träning och matlagning då minsta sonen också började gymma i januari och därför bodde jag varannan vecka med tre söner som alla gymmade.

Den andra veckan gymmade vi också ihop 3-4 dagar då minsta inte fick gymma själv, men tyvärr dog intresset under hösten, för sonen alltså, inte för mig som kämpar på än - Totalt hann jag med 191 gympass under 2023.

Det har även blivit mer och mer IT-konsultande detta år och massor med on-site-arbete på olika kontor. Skulle säga 50% tack vare att arbetsresorna varit så roliga på två hjul och helt utan kö-problem i Stockholm, resterande 50% beror nog på arbetskollegor/kunder!

Med det sagt, tack för 2023 – Gott nytt år på er alla läsare!

0 Besökare har kommenterat :