-->

Påbackad på parkering

Satt nyss i vår parkerade Touran ihop med lite sovande barn medan sambon kutade in för att snabbhandla. Två meter framför oss stod en vit rostig Seat kombi parkerad.

Efter en stund kommer en dam (med väldigt kraftig benstomme) ut med sin dotter, de går precis framför huven på vår bil och knökar sig in i sin Seat. De startade och backade en halvmeter och stannade.

Touran-Skador-Vindruta-Grill

Men istället för att köra framåt fortsatte hon plötsligt att backa och körde in sin rostiga dragkrok rakt in i vår grill, bilen hoppar till, barnen vaknar och jag blev fly förbannad och rusar ut.

Damens första kommentar utan att ens böja sig ner och kolla var “det blev ju inget som tur var..”. Jag delade inte hennes åsikt när jag ser att ribborna i nedre grillen är av och jag skrev upp hennes regnummer och körkortsuppgifter. När jag kliver tillbaka in i bilen har rutan en lång spricka som startat från ett stenskott.

Frågan är om detta blir ett försäkringsärende eller ytterligare en liten skada på familjebussen. Vad tycker ni, ska man anmäla kär..damen av rena principskäl eller låta det vara å kanske leva ett par år länge?

Update: det blev ett försäkringsärende av detta, läs fortsättning.

0 Besökare har kommenterat :