GTIklubben Bankörning Mantorp (2010-05-01)

Här kommer ett helt gäng med bilder från en riktigt trevlig bandag på Mantorp ihop med andra från GTIklubben, Svenska Subaruklubben och Fordklubben samt löst folk från Rejsa.

FixarFarsan-samarbete-GTIklubben.nu

Manny-Golf-Mk1

Manny-Golf-Mk1-Bankörning

Mantorp-Bankörning

SubaruKlubben-GTIklubben-Mantorp

Golf Mk1

Jag körde till Mantorp i min  Golf GTi Mk1 (läs mer) med Toyo R888 däck och trodde jag hade fått motorhaveri men det visade sig vara lite bultar som vibrerat loss i motorrummet så att generatorn lossnade och efter lite mek så var jag "tillbaka på banan".

Subaru-GT-Bankörning

Bankörning-EVO

Subaru + EVO

Subaru och EVO känns helt rätt att rasta på bana, båda är gediget byggda men drar mycket soppa, dyra att köpa och laga om man kör av.. Härliga att titta på och framförallt lyssna på!

Bankörning-Honda-CRX

Riskokare

Jappsar ger däremot ofta mycket banåka per investerad krona och en Honda CRX är nog inget undantag?

Bankörning-Med-Ford-Focus

Focus Kombi på Bana!

En Ford Focus (bortsett från kjolarna så liknade den vår gamla) kan inte vara kul att köra bana med. Mjuk och slö! Lite samma sak som att ta hyrbilen runt Nurburgring Nordschleife bara för att..

Ford-Sierra-Mantorp

Sierra = Dagens Bästa Bild

Dagens bästa bild måste ändå vara ovan Sierra som nog inte hade helt frisk motor. Vit avgasrök brukar innebära.. ja, vad tror vi? Kan det vara en toppblockspackning som är på väg att skjuta?

Läs gärna mina andra inlägg taggade med #GolfMk1 eller #Racing.

Ett sista slutord innan du surfar vidare!

Om du hade nytta av eller bara gillade att läsa ovan artikel, dela gärna länken med dina vänner eller på någon kul social plattform!

I mitt #Arkiv hittar du de tio senaste artiklarna listade, en snabb sökfunktion och även mappar för varje ämne jag skrivit om.

Här kan du även läsa alla senast skrivna #Kommentarer

0 Besökare har kommenterat :