Båtsäsongen i Östersjön Inledd

I helgen har jollen varit i Östersjön och gett oss en skön halvdag i Stockholms vatten.

Broar-Stockholm-Östersjön

Övergivna-Båtar-Stockholm

Trailerramp Sollentuna Centrum

Vi trailade i båten bakom Sollentuna Centrum, den publika rampen vid Edsviken. Tyvärr har den Rampen blivit lite dåligt underhållen och på parkeringen stod stora jordhögar samt att ett bilvrak och båtvrak försvårade iläggning men gick gjorde det.

En bild på båtvraket som någon fräck person ställt upp precis brevid rampen. Detta vrak hade ett stort hål i skrovet på andra sidan och lär inte gå för egen maskin på länge. E18 Norrtäljevägen sett från båten. Mysiga vatten att puttra i.

Mercury-2-takt-Utombordare

Styrpulpet-Dynor-Barnfamilj-Durken

Lättstartad Motor + Hamnkrog

Motorn startade efter vintervilan utan problem. Höstservice med drevoljebyte, nya bränsleslangar och filter ihop med fräsch soppa gjorde susen.

Vi stannade till vid en sjökrog och fyllde på oss vuxna och trotsungarna lite käk innan vi vände hem igen efter en solig men lite kall dag på sjön.

Läs gärna mer om båten i arkivet under taggen #Båtliv.

Ett sista slutord innan du surfar vidare!

Om du hade nytta av eller bara gillade att läsa ovan artikel, dela gärna länken med dina vänner eller på någon kul social plattform!

I mitt #Arkiv hittar du de tio senaste artiklarna listade, en snabb sökfunktion och även mappar för varje ämne jag skrivit om.

Här kan du även läsa alla senast skrivna #Kommentarer

0 Besökare har kommenterat :