Ett tredje huvlås på Glasfiberhuven

På Mantorp vibrerade DZUS låsen upp och jag tejpade till slut fast huvens framkant med silvertejp för att inte störas av fladdret.

Beställde därför ett till par nya rostfria huvlås rån Trendab Motorsport som kom 2 dagar efter beställning med ett DHL paket. Kan rekommendera dem, snabb service minst sagt!

Satte ett nytt lås i mitten på huven fram och tog bort DZUS så ett par hål återstår att spacklas igen. Efter det skall huven få lite mer svart färg också. Nu med låset i mitten sitter huven som berget men någon testrunda har det inte blivit än så det är bara garagespekulationer.

Har även dragit åt och gänglimmat alla bultar som satt löst så bilen är redo för gatan igen, återstår bara att hitta tid å rasta den mellan alla andra “måsten” i livet..
trippelfarsan.blogspot.com
trippelfarsan.blogspot.com

Ett sista slutord innan du surfar vidare!

Om du hade nytta av eller bara gillade att läsa ovan artikel, dela gärna länken med dina vänner eller på någon kul social plattform!

I mitt #Arkiv hittar du de tio senaste artiklarna listade, en snabb sökfunktion och även mappar för varje ämne jag skrivit om.

Här kan du även läsa alla senast skrivna #Kommentarer

0 Besökare har kommenterat :