-->

Elementet i Garaget på plats

VVS killen kom strax före 08.00 och satte igång direkt, skulle inte vara några konstigheter sa han och gav ett seriöst intryck. Han fick flytta ut tvättmaskinen och borra hål i ytterväggen mellan hus och garage men det gick bra. Elementet till Garaget var mycket mindre än jag föreställt mig men var dimensionerad för garageutrymmet (återstår att se).

Installationen blev rätt bra, allt sitter rakt och rören är bockade i par. Runt elementet i tvättstugan blev det lite trångt å “rörigt” men även där blev böjarna helt ok.

Kl 12.30 hade han åkt och elementen hade luftats och värme hade börjat sippra in i alla element.

Ett par rörklämmor fick jag dra åt och torka upp massa vatten under tvättmaskin och så men annars lämnade han det rent efter sig.

Tyvärr var det en koppling i tvättstugan som läckte efter dom åkt och nu sitter jag och försöker få tag på företaget via mail och tre olika mobilnummer men ingen svarar så än säger jag inte tummen upp.

När han var här och jobbade pratade han i telefon stup i kvarten och minst 1 timme av tiden han var här borde dras av på fakturan om det ska vara rätt så det ska bli intressant vad slutpriset bli.

Återkommer vad kalaset kostade, vad företaget hette och hur smidigt de löste läckan..

Nytt element..
E52 005 Två hål i väggen..
E52 006
Element på plats..
IXUS 011Genomföringen till tvättstugan
IXUS 003
Rören fick dras bakom tvättmaskinen
IXUS 008Befintligt element i tvättstugan.   IXUS 004 IXUS 005 Myller av rör..
IXUS 006 Lite blandade färger :)IXUS 007

0 Besökare har kommenterat :