-->

organisera dina verktyg i Garaget - Sluta Leta!

Värsta som finns är att leta efter en karmskruvsnyckel när man behöver den för en snabb justering eller en specialtång när man ska fixa nåt lite snabbt eller en den där specialhylsan för centrummuttern.

Organisera-Häng-Verktyg-Garage-Verktygsvägg

Verktygsvägg i Garaget

Okej, det är bara att inse att man inte kan vara förberedd på allt och ha ALLA verktyg sorterade på garageväggen men det är jäkligt skönt att ha koll på de flesta i alla fall.

Har du inte en hel vägg att hänga upp dem på, sätt upp en mindre vägg över ett eventuellt arbetsbord och kosta på dig en hög med diverse olika krokar så att du får det som du vill.

I vårt garage ser det nu ut som på första bilden efter att jag flyttat upp och förankrat alla vassa verktyg högt upp.

Metall-Verktygslåda

Verktygslåda-Hemmafixare

Sedan Ett Par Verktygslådor

Utöver verktygsväggen så har jag genom åren som bil / husägare preparerat ett par extra verktygslådor. En är klar för när jag ska åka på race (hade samma till båten/trailen). En annan är verktygslåda är "klar" för när mindre saker ska fixas inomhus som att hänga upp tavlor och liknande, sedan har jag även en som har el/tele kontakter och specialverktyg för sånt. Sedan har jag även en stor Kamasa väska när jag mekar nåt på uppfarten så verktyg finns det och det jag behöver är ett nytt mekobjekt! :)

Läs gärna fler liknande inlägg i mitt bloggarkiv under taggarna #Garage eller varför inte arkivtaggen #Verktyg.

0 Besökare har kommenterat :