-->

Anlita aldrig en VVS firma på löpande räkning

Vi fick fakturan för värmeinkopplingen i Garaget från VVS firman idag och den låg på 7019,00 Kr. Rätt saftig feluppskattning av den första killen jag pratade med när de svarade på offertförfrågan via Bra byggare. Han sa mellan 4-5000. “Inte mer än det” men han sa även att de inte körde offerter på småjobb så det fick bli löpande och jag var dum och blåögd som gick med på det.

VVS löpande räkning faktura

Efter installationen på Torsdag läckte ett element de skarvat vatten ifrån men jag fick inte tag på företaget via något nummer eller mail som fanns tillgängligt. De hade Inget frånvaromeddelande på någon mobiltelefon utan bara vanlig telefonsvarare som jag använde och lämnade meddelande på. Sedan ringde Ingen tillbaka av de jag lämnat meddelande till utan en helt annan kille ringer på Måndag och dyker sedan upp Tisdag.

Och för detta extrabesök lägger de på 2h arbete samt runt 300 + moms i delar. De rättade ett fel som vi inte ens visste att vi hade, så tack för läckan ni orsakade och tack för att vi fick betala den skulle man kunna säga.

Under delar I fakturan står det 5st 2,5M kopparrör och 10 klamrar, Nästan dubbelt så mycket rör som jag räknat ihop och när det gäller klamrar så sitter det bara 7st monterade hos oss – de tre extra har vi betalat åt nästa kund.

Nu har jag pratat med han som var här om ovan och tycker ändå Fakturan är fel. Dom kan säkert VVS och det VAR säkert något fel på vårt gamla element (monterat av Badrumsvärlden och Bauhaus för två år sedan). Blir ändå besviken att jag som kund får betala all tid han la ner på att svara och prata andra jobb i telefon när han var hos oss och jobbade och de saltade tillbehören som vi inte ser. Men det sämsta var ändå när jag skulle ha tag på dem – då har de helt gått under jorden och hade inte ens brytt sig om att prata in ett frånvaromeddelande. Tänk om svarsfrekvensen hade varit lika bra då som när de jobbade hos oss.

Nästa VVS jobb vi lejer bort blir på en annan firma och inte löpande.

0 Besökare har kommenterat :