-->

Test: BaByliss Easy Cut

Igår kväll testade jag min nya "Babyliss for men Easy Cut" klippare som jag fick på Fars Dag och jag brukar klippa håret när det växt ut så pass att man liknar en mon-chi-chi. (två veckors intervaller).

Test-BaByLiss-Easy-Cut

Easy Cut fungerar INTE på mitt hår eftersom jag vill klippa ner till max 0,5-1 mm långt/kort hår när jag är klar.

Distanskammens kortaste läge är 3 mm vilket är för långt och klipparen är således tyvärr helt värdelös för min skalle. Klipper man utan någon distanskam och inte har ett fotbollsrunt huvud så blir det galet ojämnt, vissa ställen blir rakade och andra för långt samt att den kan hugga tag i huden.

Säljaren hade garanterat min sambo att den skulle kunna klippa precis alla hårlängder och nu är den en 10 minuter använd hygienprodukt som inte går att lämna tillbaka. Butikens s.k. “Nöjd kund” garanti kunde killen bakom disken inte ens stava till så det var som att prata grekiska med en turk.

Update till ovan! Detta är nu löst och maskinen är återlämnad på butiken med pengar i retur tack vare bra kundservice av företaget Emipre som är generalagent för BaByliss.

Läs gärna om denna Babybliss Trimmer som jag köpte istället.

4 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Vet du någon annan produkt som fungerar för att klippa ner till 0-2mm?

FixarFarsan sa...

Har en vanlig babybliss hårklippare som jag kör utan distanskam. Funkar bra även om batteriet gett upp nu efter 4-5år.

Frugan sa...

Hade tänkt köpa denna till min make i julklapp men efter att ha läst denna recension och andra har jag insett att han skulle hata mig så jag köper en "vanlig" trimmer istället, tack!

FixarFarsan sa...

Oj säljs denna fortfarande?! Fungerade riktigt dåligt på min skalle minns jag men så står det också att den klipper ner till 3mm och inte kortare.. Vanlig Trimmer av bra märke blir han nog mer nöjd med!