-->

80-tals Hårdrock som W.A.S.P. Äger

Alla 80-talets hårdrockare var coola killar eller hur? Nedan ser ni t.ex. gruppen W.A.S.P. som gjorde några kultlåtar i mitten av 80-talet.

W.A.S.P-80-tals-hårdrock

Bland annat “I wanna be somebody” som jag var tvungen att spela ohälsosamt högt i bilen på väg till jobbet. Låten var inte slut när jag parkerat på jobbet så jag satt å lyssnade klart innan jag klev ur. Med originalstereon i vår #Polo GTI går det att spela riktigt högt innan det börjar låta illa och det är bra tryck i basen. 

Ett par andra 80-talsrökare som fortfarande “rockar fett” är..

Dio - Holy Diver (1983)

Judas Priest - Turbo Lover (1985)

Motörhead - Ace of Spades (1980)

Iron Maiden - Run to the hills (1982)

Iron Maiden - 666 Number of the beast (1982)

Kiss - God of thunder (1976) *Hela Destroyer är en klassiker*

Jag har bland annat laddat ner låtarna ovan som kvalitets MP3 från nätet och gjort en egen best-of-rock-Mp3 skiva till bilen.

Är förresten för gammal för att ladda ner olaglig dåligt rippad musik och dessutom betalar jag gärna en tia per låt när jag vet att det är “good shit” :D. Hade jag vetat var mina original vinylskivor från 80-talet låg hade jag köpt en sådan där USB Skivspelare och konverterat låtarna själv och dessutom fått med lite knaster..

Med detta önskar jag en Trevlig helg till alla gamla rockare och er andra också! Läs gärna fler liknande inlägg under taggen #HiFi.

0 Besökare har kommenterat :