-->

Besiktningsresultat Anticimex Trygghetsavtal

Besiktningen är nu genomförd av en punktlig och proffsig kille från Anticimex. Samtliga utrymmen med vatten samt vindar gicks igenom.

Golvbrunnar, vattenrör, Kopplingar och genomföringar kontrollerades extra noga. Enklare Fuktmätning gjordes där det var möjligt.

Anticimex Besiktning Husbesiktning

Fick lära mig nåt nytt idag - En fuktskada på plastmattor med spånskiva bakom syns enklast genom att lysa med en stark ficklampa från sidan eftersom spånskivan buktar snabbt vid fukt.

Anticimex Besiktning Husbesiktning bärbar skrivare

Efter besiktningen var klar fylldes formuläret i på en Iphone och skrevs ut på en batteridriven bärbar skrivare. Detta är 2011! :)

Anticimex Besiktning Husbesiktning resultar

Det tråkiga för oss är att det kommer bli en ny långbänk kring det nedre badrummet eftersom saker och ting inte är monterat alls enligt då gällande föreskrifter. Har skrivit en del inlägg om hur dåligt badrummet nere blev (Klicka här för att läsa mer) men jag trodde inte det var så här galet.

Bland annat var golvbrunnen helt felmonterad så fukt kunde tränga rakt in mot bottenplattan när man duschade.. Suck! Mer om detta när jag samlat mig lite och gjort mina åtaganden på jobbet idag… Suck IGEN!

0 Besökare har kommenterat :