-->

PS3 Sparfiler i Sonys Molntjänst

Play DivX on PS3 003En systemuppdatering till PS3:an gör att man numera kan spara spelens sparfiler på ett externt ställe, nämligen SONY’s molntjänst.

En riktigt smart lösning tycker jag med tanke på att många fått byta ut sin PS3:a på garanti och tappat alla sparfiler, jag är en av dem!

Många spel stödjer att sparfiler kan kopieras undan till ett vanligt USB minne men detta gäller dock inte alla speltillverkare.

Enda kruxet med nya molntjänsten är att den inte är tillgängligt för alla utan du måste först betala för en Plus-tjänst!

2 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Hej hej!

När jag köpte min smartphone så byte jag faktiskt bloggsystem. Det ända bloggsystemet jag vet som man kan blogga på mobilen från är på wordpress. De har nämligen en egen app att blogga från som funkar riktigt bra. Annars vet jag inget program som kan göra det lättare tyvärr.

Så jag rekommenderar om man inte har en etablerad bloggadress att idags läget byta till wordpress och sedan ladda ner deras app.

Mvh
Jennifer

FixarFarsan sa...

Hej Bonzaijen

Tack för snabbt och bra svar!

Jag orkar tyvärr inte byta till wordpress (absolut inget fel på Wordpress bara lagt ner en del jobb på Bloggern nu) så det blir att leta vidare. Har sett att det finns en inofficell "Windows Live Writer Mobile" ute som kanske kan vara nåt.