-->

Säkra Vårtecken Vattenslang och Grilltillbehör

Vi investerade i 50 meter ny kvalitétsvattenslang till baksidan för att slippa dåliga skarvar som lossnar. Jag monterade förra säsongen ett nytt vattenutkast i garagets yttervägg och där tänkte jag ha en grenkoppling denna sommar så att man snabbt kan vattna både fram och baksida samtidigt innan man går och knoppar.

Ny Grillborste köptes också då grillen avtäcks om ett par helger.. garanterat, nu måste vi nämligen hjälpa våren på traven och börja elda i våra grillar tänkte jag :)

Vattenslang grilltillbehör

Varuhusen svämmar just nu över av snöspadar och vinterprylar som reas ut för att göra plats åt plantor, växter, gräsklippare och grillar. Årets nyhet bland grillar är förresten färgerna pastellgrön och knallrosa men jag är nöjd med min svarta knappt inkörda Weber jag :)

När vi ändå är inne på ämnet Grillning så är denna artikel i DN väldigt intressant. Trodde nämligen att grillad mat är nyttig men givetvis är inget så enkelt. Skadliga ämnen, kallat “polycykliska aromatiska kolväten” (PAH) bildas när man grillar kött och värst är enligt artikeln när man grillar med Gasolgrill… Suck! Grilla med måtta?

0 Besökare har kommenterat :