-->

Svart klinker och vitt kakel på plats (Dag11)

När jag kom hem igår natt såg det ut såhär hemma i vårt badrum.

Vitt-Svart-Kakel-Klinker

Bild-Klinkers-läggning-kuvert-runt-golvbrunn

En viss skillnad jämfört med när vi åkte för en dryg vecka sedan. Tätskikt, kakel, klinker, fogning och golvbrunn sitter nu på plats.

Stora-vita-kakelplattor-tips

Fogarna är smala, fina och raka denna gång. Hela jobbet andas mer kvalité än förra gången och man ser att det är gjort av någon som vet vad han gör.

golvskydd-utanför-badrummet

Skyddsplasten och byggavfallet utanför huset är borta och endast golvpappen ligger kvar. Verkligen skönt att slippa dammet och den hängande plasten överallt måste jag säga!

Svart-pelare-bakom-wc-toalettstol

Enda som jag blev lite förvånad över var att den svarta pelaren bakom WC stolen inte sattes i fas med de vita väggplattorna utan kom upp med 50% fasförskjutning. Pratade med dem idag och de förstod vad jag menade och förklaringen var att plattorna kanske inte var precis lika stora som de vita och då skulle fogen inte hamnat rätt ändå (?).

Detta är bara en bortförklaring eftersom vi i butiken fick garantier att båda plattorna hade exakt samma mått, bara färgen som var en annan. Hursomhelst,fogarna skall nu färgas så svarta som det bara går så att de inte skall synas som de gör nu, då blir det nog bra ändå.

Inkaklad-spegel-ram-aluminium-badrum

Spegeln har fått en ram i aluminium för att man ska få en rak fin kant och inte den geggan med silikon som förra gången. Jag hoppas den sitter högre upp så den kommer över elementet denna gång..

Idag skulle rörmokaren komma och montera bland annat duschen och så skulle de nya duschdörrarna sättas upp så kom tillbaka och läs den spännande fortsättningen :)

0 Besökare har kommenterat :