-->

Recension: Dinners Gävle Bro – Undvik Stället!

På väg hem från Pippi on Ice stannade vi på Dinners Gävle Bro eftersom klockan var över middagstid. Vi har ätit här ett par gånger tidigare eftersom vi ofta passerar stället och då har maten varit precis ok men inte mer än så.

Recension-Dinners-Gävle-Bro

Varför Ska Man Undvika?

Efter denna gång kommer vi inte äta där fler gånger. Det började med att Grillkorven var slut på barnmenyn, hur i helskotta kan korven ta slut på ett matställe som detta?!

Barnhamburgare-Dinners-Gävle-Bro

Blöt + Geggig Barnburgare

Sedan kommer barnpastan in som är stenhård och kall. Hamburgaren som kom istället var på 180 gram eftersom de inte hade mindre och var blöt och geggig i mitten (fryst bröd kört i mikrovågsugn!).

Test-Vuxenmat-Gävle-Bro

Uppvärmd Sönderstekt Fläskfilé

Vi vuxna tog fläskfilé som var stekt för länge sedan och nu bara uppvärmd och helt stenhård. Den var totalt oätlig och inte värd en enda krona av de 99:- vi betalade. Vi gick givetvis tillbaka med vår mat och fick kommentaren från personalen “jag förstår er, jag skulle inte heller äta det där”!

Stället ligger bra och är byggt som en bro över E4:an och kan ta emot resande åt båda hållen men hur kan det serveras sådan usel mat där undrar jag?

"Fräschör är ett av Dinnerskedjans kännetecken" står det - Eh? Inte mycket va?! Jag undrar om ägaren själv har ätit på stället någon gång?

Vi gör det inte fler gånger och gör det inte du heller tycker jag tills de skärper sig!

Läs gärna mer liknande inlägg under #FamiljeLiv eller #Resor.

0 Besökare har kommenterat :