-->

Nokia Hotmail Sync Slutade Fungera Lösning

På min Nokia E52 telefon brukar jag ha “Hotmail (0)” som indikerar antalet olästa e-post meddelanden i min hotmail låda.

Noikia Hotmail sync problem (1)

Helt plötsligt en dag (i April ser jag på bilden :) slutade e-posten att synkroniseras och “()” efter Hotmail texten försvann på menyn.

Noikia Hotmail sync problem

Provade att ta bort e-post kontot och skapa om det men så fort man gick via Nokias synkroniseringstjänst så fungerade det inte. Gick man däremot direkt mot Hotmail fungerade hämtningen men då var man tvungen att manuellt synkronisera (och radera lästa mail i båda lådorna) och det är inte riktigt 2011.

Det som löste det för mig var att skriva in hotmail lösenordet på nytt hos Nokia.se under fliken “My Nokia”. Man loggar in med sin e-post och får efter det upp de tjänster man har aktiva och kan då sätta hotmail lösenordet på nytt.

Hoppas detta inlägg är till någon nytta – När jag googlade på detta fel fanns inte ett smack på nätet om hur man löste det!

e-posten i Nokia är precis så bra att den går att använda men inte mer (inte alls lika sofistikerad som i t.ex. HTC, Androids och Iphone). Man läser nya mail ibland och kanske skriver ett kort svart tillbaka men inte mer. En bra backup mail när man inte är hemma är det i alla fall och bättre än inget tills jag byter telefon och skaffar en smartphone.

0 Besökare har kommenterat :