-->

3-års kalas i Stålmannentema & äkta Superhjälte

Det blev ett väldigt påkostat 3-års kalas idag och vi har nog aldrig haft så mycket folk hemma på vår baksida tidigare. Har för mig att sambon sa 33 personer totalt…

3års kalas 048

Kalaset gick i Stålmannentema och dukarna köpte min sambo för 10:- styck på en utförsäljning så de var riktiga fynd.

3års kalas 047

3års kalas 049

Riktiga glas fick det bli eftersom dom samtidigt fungerade som tyngder.

3års kalas 044

3års kalas 045

Våra vildar hjälpte till (på sitt egna speciella sätt) att fylla godispåsar och det lades i både Bakugan ägg och Star Wars tatueringar.

3års kalas 2353års kalas 236

Ovan ser ni förresten våra söners armar när de gick och lade sig för en stund sedan. :)

Star Wars Tårta

Tårtan skulle vara en Princesstårta med blåbärsinnehåll men enda som stämde var bilden – God var den i alla fall och alla “20 bitar” gick åt.

Studsmattan full med ballonger

Vi pumpade upp massa ballonger med en ballongpump och överraskade barnen med att hälla i flera säckar ballonger i studsmattan medan de hoppade – vuxenbus :)

3års kalas 140

Sedan kom en riktig superhjälte på besök och berättade en saga samtidigt som han skapade ballongdjur, svärd och liknande. Barnen fick sedan beställa vad han skulle göra till var och en innan han flög vidare till ett annat kalas..

3års kalas 233

Två timmar senare var det dags att städa upp baksidan efter tornadon av folk och väl inne igen såg jag en hel den bra presenter.

Lego från 4+ var bra och ett Memory samt lite Brio tågdelar.. alltid välkommet hos oss. Flera Pussel fick han också, 100 bitars som han lägger utan problem helt själv vår nu 3-åring och det är helt galet bra ju :D

Nu är jag i alla fall helt slutkörd och imorgon väntar en tuff vardag igen och hela 3 dagar arbete innan helgen är här igen för mig! Sambon var förresten precis och handlade ägg eftersom 5-åringen ska ha matsäck med plättar med sig imorgon..

Zzz för mig och på återseende!

2 Besökare har kommenterat :
Hanna sa...

Herrejösses! Är detta vad man har framför sig som förälder? Dyra temakalas för treåringar :) Haha närå, det verkar varit väldigt lyckat och jag vet att min lilla tös skulle bli överlycklig om hon fick ha HelloKitty-kalas på sin 3-årsdag nästa år.

FixarFarsan sa...

I'm not the party planner in my family - så det blir lite extra allt på våra tillställningar..

Tycker absolut du ska börja sy "Kitty" kattdräkter till alla redan nu :)