-->

Sjöfartsmuseet Stockholm – Larver i Lunchen!

Vi knatade till Sjöfartsmuseet i jakt efter Lunch idag eftersom vi ätit där sist vi var och såg Sjörövarutställningen där.

Bra Dåliga Museer Stockholm Tekniska Sjöfarts Polis Riksidrotts (15)

Det gick bra att gå in bara för att äta utan att betala inträde och det tackade vi för eftersom sjöfartsmuseet inte var något det heller för våra aktiva småpojkar.

Bra Dåliga Museer Stockholm Tekniska Sjöfarts Polis Riksidrotts (14)

I restaurangen satt det knappt några och det verkade lovade ur “få maten snabbt” synvinkel men ack så fel vi hade (neggo idag men ni förstår snart varför).

Det var bara en personal på plats och hon tog beställningar och fixade maten så det tog tid… Pannkakorna ovan tog nästan 45 minuter att få fram men var helt “ok” enligt våra boys.

Våra Lasagne dröjde 15 minuter till och när jag började äta kröp det runt en 2 cm lång grön liten larv i salladen.. Blev vansinnigt besviken eftersom klockan var över två och jag varit uppe sedan före 7… besviken och äcklad så in i bomben!

Sambon’s Lasagne var kall i mitten så det blev ingen vuxenlunch alls   idag förutom lite knäckebröd och en glass..

Borde tagit en bild på larven..

Bra Dåliga Museer Stockholm Tekniska Sjöfarts Polis Riksidrotts (17)

Utanför Museet ligger det som var roligast för våra barn nämligen att klättra och klänga på alla kanoner och ankare som står där.

Bra Dåliga Museer Stockholm Tekniska Sjöfarts Polis Riksidrotts (20)

Rejäla Svensktillverkade doningar, respekt!

Så ät inte lunch på museet! Stanna utanför och låt barnen äta matsäck och leka av sig innan ni går vidare till det bästa museet på hela gärdet.. nämligen..

Se nästa inlägg :)

0 Besökare har kommenterat :